Data: 2006-05-24 12:44:00
Temat: Re: pier ś kurczaka poraz setny, ale proszę o pomoc
Od: Jerzy Nowak <0...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
notujaca napisał(a):
> slonce3 napisał(a) 24/05/2006 11:46:
>
>>> Mozna w trakcie duszenia dodac swiezy starty imbir.
>> Właśnie o imbirze myślałam, teraz mam pewność, że nie jest to najgorszy
>> pomysł.
>> A myślisz, że musi być koniecznie świeży?
>
> Nie znam się na kurczakach, ale to prawda że suszony imbir nie ma porównania
> do świeżego, dla mnie to zupełnie inna przyprawa. Tylko uwaga - świeży jest
> bardzo intensywny i ostry, trzeba uważać żeby nie przesadzić z ilością.
Czy są jeszcze ludzie co wiedzą do czego dodac gałki muszkatołowej?
;-)
pozdr. Jerzy
|