Data: 2006-05-24 13:26:18
Temat: Re: pier ś kurczaka poraz setny, ale proszę o pomoc
Od: Waldemar Krzok <w...@c...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jerzy Nowak schrieb:
> notujaca napisał(a):
>> slonce3 napisał(a) 24/05/2006 11:46:
>>
>>>> Mozna w trakcie duszenia dodac swiezy starty imbir.
>>> Właśnie o imbirze myślałam, teraz mam pewność, że nie jest to najgorszy
>>> pomysł. A myślisz, że musi być koniecznie świeży?
>>
>> Nie znam się na kurczakach, ale to prawda że suszony imbir nie ma
>> porównania
>> do świeżego, dla mnie to zupełnie inna przyprawa. Tylko uwaga - świeży
>> jest
>> bardzo intensywny i ostry, trzeba uważać żeby nie przesadzić z ilością.
>
> Czy są jeszcze ludzie co wiedzą do czego dodac gałki muszkatołowej?
> ;-)
> pozdr. Jerzy
są
Waldek
|