Data: 2008-01-31 19:07:06
Temat: Re: piersi z kurczaka.
Od: akata <m...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 31 Jan 2008 18:16:18 +0100, Ollla napisał(a):
> I w zwiazku z tym mam krodkie pytanko, do jakiej
> temperatury należy rozgrzac piekarnik i ile je piec , żeby nie były suche ?
Pjecz je krodko, inaczej beda suche.
> Myślicie, że 200 stopni i 30 minut bedzie ok ?
Myślimy, że w zamkniętym warto najpierw, potem zdjąć pokrywę i
chwilę podpiec.
> I czy lepiej piec je w zamknietym, czy otwartym naczyniu ? No i dodatki, sół
Oprócz soła proponuję dodać sambal/musztardę, inaczej wyjdą mdłe w
smaku.
--
APZ otpowiedzią na prawdę.
APZ alternatywą dla zubożenia znaczenia znaków diakrytycznych. ! Ö !
Your barrel is your castle.
|