Data: 2004-12-27 00:03:39
Temat: Re: pomys? na interes
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le lundi 27 décembre 2004 ? 00:34:45, vous écriviez :
> ten temacik jest na 2 grupach moze dlatego to zamieszanie
> pytanie dotyczy zarowno menu (pl.rec.kuchnia) jak i szans jak Wy drodzy
> grupowicze postrzegacie szanse przetrwanai tego interesu (pl.rec.biznes i po
> czesci pl.rec. kuchnia)
To ja juz sie wypowiem tylko na temat kulinarny :)
Czuje sie jakos upowazniona poniewaz zywie sie z ochota kanapkami w
biurze ;)
Nie robie kanapek w domu, poniewaz kanapka po kilku godzinach pobytu w
teczce, wymieka :-(
Jak pisze Immona, prawdziwym urokiem kanapek sa skladniki, w tym tkzw.
"mokre" (majonez, pomidor, itp). Niestety chleb (a jeszcze bardziej
bagietka) tym sie dosyc szybko nasacza. I w momencie konsumpcji
kanapka "z domu" jest rozciapciana :-(
Osoby ktore kanapki przywoza "z domu" maja w zwiazku z tym kanapki
dosyc suche (wedlina, ser, ew. ogorek, itp). To jest smaczne, ale
monotonne. Zaleza twojego pomyslu jest to ze mozesz im urozmaicic
zycie :)
Ewcia
--
Niesz
|