Data: 2003-10-23 10:35:42
Temat: Re: proszę o rad
Od: "Kinga Macyszyn" <k...@b...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> brzmi ciekawie, kiedyś jadłam coś podobnego tyle, że nie kura a indyk w
> sosie jogurt + curry + sól ziołowa
> A a propos obróbki - myślisz, że można by to samo jakoś w piekarniku, bo z
> grillem to teraz jakoś tak by ciężko było? ;) (nie dysponuję takim
> wewnątrz-mieszkaniowym, a jak sąsiedzi kiedyś na balkonie robili to aż
straż
> pożarna przyjechała ... ;))
Można, jak najbardziej, tylko wtedy kurę trzeba trochę poddusić (ja
podmażam, no ale tu nie można)
> > 3. Jak ziemniaki, to wszelkiego rodzaju zapiekanki, tu już google naszym
> > przyjacielem, np:
> >
>
http://groups.google.pl/groups?q=ziemniaki+-+zapieka
nka+group:pl.rec.kuchnia
>
+group:pl.rec.kuchnia&start=10&hl=pl&lr=&ie=UTF-8&in
lang=pl&group=pl.rec.kuc
> hnia&selm=b9rd7f%24lg8%241%40nemesis.news.tpi.pl&rnu
m=14
>
> hmm, trochę dużo sera :( ale może jakoś przerobię - może zaleję tą chudą
> śmietanką? albo przemielę serek wiejski... rany chyba wariuję ;))
Jogurtem. Od paru lat używam jogurtu zamiast śmietany, a kefiru zamiast
jogurtu ;)
--
KingAM
"things are not always as they seem to be"
* al pacino* recruit*
|