« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.icp.pl!news.icp.pl!not-for-mail From: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: przyszedł czas na barszcz czerwony- kiszenie Date: Mon, 25 Sep 2006 08:00:34 +0200 Organization: ICP News Server Lines: 15 Message-ID: <ef7r93$b6p$1@opal.icpnet.pl> References: <ef38m6$g18$1@news.onet.pl> <ef3fhj$tbe$1@opal.icpnet.pl> <ef6apv$ef6$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: c129-28.icpnet.pl X-Trace: opal.icpnet.pl 1159164003 11481 85.221.129.28 (25 Sep 2006 06:00:03 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 25 Sep 2006 06:00:03 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670 X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:278850 Ukryj nagłówki > Sposoby? Czystość pojemnika i produktów. Wszystko co potrzebne do |
Zobacz także