Data: 2004-01-15 14:03:29
Temat: Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 15 Jan 2004 14:28:37 +0100, Krystyna Chiger
<k...@p...pl> wrote:
>Jowita Kolanowska wrote:
>
>> Wziawszy pod uwage, ze pomidory kosztuja od 7 do 10 zl za kg, wyjdzie z tego
>> na pewno bardzo droga potrawa.
>>
>> Ja zawsze dodaje koncentrat Pudliszek + kielbasa + boczek + duzo majeranku i
>> wszystko jest pyszne.
>
>Jak ktoś lubi kawałki pomidorów, można dać pomidory z puszki.
>Zresztą przecież do tej fasolki kilograma pomidorów nie wrzuci :-)
>
>Krycha
>
ja bym wrzucila i calosc podrzucila do piekarnika na pare gdozin.
odparuja te pomidory, sos sie sam zrobi i sie nie przypali
trys
K.T. - starannie opakowana
|