Data: 2004-01-15 14:02:23
Temat: Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 15 Jan 2004 14:25:41 +0100, Krystyna Chiger
<k...@p...pl> wrote:
>Krysia Thompson wrote:
>
>> (...)
>> ja jeszcze na koncu dodaje startej skorki z cytryny - warte
>> sprobowania!
>
>Oprócz majeranku i ostrej papryki? Czy zamiast?
>
>Krycha
ja nie dodaje ostrej papryki, bom nieostra w ogole. dodaje za to
melase i musztarde (troche wychodzi Boston baked beans).
majeranku dodaje, a na samym koncu, jak juz pod saganem zgaszone
- te skorke. poniewaz potrawa jest dosc solidna w sobie,
cytrusowy powiew ja bardzo "podnosi" do lekkosci
trys
K.T. - starannie opakowana
|