Data: 2004-01-15 13:47:39
Temat: Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku
Od: "Jowita Kolanowska" <j...@u...org.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
No cóż. Jak robię fasolkę to już cały garnek z 80 dag. fasoli- w takiej
sytuacji to i kilogram pomidorów będzie za mało.
Jowita
Użytkownik "Krystyna Chiger" <k...@p...pl> napisał w wiadomości
news:40069585.60A7D5CE@people.pl...
> Jowita Kolanowska wrote:
>
> > Wziawszy pod uwage, ze pomidory kosztuja od 7 do 10 zl za kg, wyjdzie z
tego
> > na pewno bardzo droga potrawa.
> >
> > Ja zawsze dodaje koncentrat Pudliszek + kielbasa + boczek + duzo
majeranku i
> > wszystko jest pyszne.
>
> Jak ktoś lubi kawałki pomidorów, można dać pomidory z puszki.
> Zresztą przecież do tej fasolki kilograma pomidorów nie wrzuci :-)
>
> Krycha
>
>
|