Data: 2004-05-09 03:10:39
Temat: Re: rabarbar
Od: "arielka" <w...@t...he>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Nixe" <n...@i...peel> wrote in message
news:c7h23g$2nv8$1@news.mm.pl...
> To chyba nie kwestia odmiany. Skóra jest tym czerwieńsza, im więcej
słoneczka
> ją ogrzeje. U moich rodziców rabarbar rośnie w cieniu drzewa i rzadko
staje
> się w pełni czerwony. Ale skórkę ma równie "celulozową", dlatego ja zawsze
ją
> obieram, zwłaszcza z dorodniejszych, grubszych łodyg.
acha ;))
ja w sumie to zawsze jadłam rabarbar z ogrodka w Polsce ale przewaznie był
albo czerwony albo zielono- czerwony taki mniej dojrzały
ale łodygi były dorodne a te rozowe sa dlugie a dosyc cienkie jak by
porownac
kupie i wyprubuje co to za cudo;))
pozdrawiam arielka
> PozdrawiaM
>
|