Data: 2001-11-14 12:29:56
Temat: Re: rekaw do pieczenia
Od: j...@i...pl (Joanna Czarnecka)
Pokaż wszystkie nagłówki
Ostatnio wsadzilam do folii kawal schabu, natarlam go oliwa i przyprawami,
wsadzilam do rekawa, nie dziurawilam folii bo na opakowaniu było napisane
aby tego nie robic. 90 min. w temp 200 w piekarniku elektr. i wyszedl suchy.
pozdr.
Joanna
----- Original Message -----
From: "{Wilma}" <w...@s...pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Wednesday, November 14, 2001 1:25 PM
Subject: Re: rekaw do pieczenia
>
> Użytkownik "Joanna Czarnecka" <j...@i...pl> napisał w
wiadomości
> news:004a01c16d03$0cbc21b0$6500a8c0@JOANNA01...
> : Witam!
> : Nie wiem czy wczesniej ten temat byl poruszany, ale interesuje mnie
> : pieczenie w rekawia foliowym.
> : Czy macie juz takie doswiadczenia?
> : Pozdrawiam
> : Joanna
>
> Gdy mialam kuchenke gazowa bardzo czesto pieklam w rekawie. Rewelacja.
Miesa nie
> trzeba pilnowac, a zawsze wychodzi soczyste. Trzeba oczywiscie pamietac
aby
> nakluc folie, aby para mogla uchodzic. Wszystko piecze sie we wlasnym
sosie.
> pozdr. Wilma
>
>
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|