Data: 2001-11-14 13:02:56
Temat: Re: rekaw do pieczenia
Od: "{Wilma}" <w...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Joanna Czarnecka" <j...@i...pl> napisał w wiadomości
news:00de01c16d08$9acb8680$6500a8c0@JOANNA01...
: Ostatnio wsadzilam do folii kawal schabu, natarlam go oliwa i przyprawami,
: wsadzilam do rekawa, nie dziurawilam folii bo na opakowaniu było napisane
: aby tego nie robic. 90 min. w temp 200 w piekarniku elektr. i wyszedl suchy.
: pozdr.
: Joanna
Dziwne to co piszesz. Nie wiem skad - czy z opakowania, czy od kolezanek -
dowiedzialam sie o tym dziurawieniu. Zawsze wykalaczka ponakluwalam rekaw. Moze
za dlugo pieklas?
pozdr. Wilma
PS. w nowej kuchence nie pieke w rekawie bo teraz pieke z termoobiegiem.
|