Data: 2006-04-12 21:05:23
Temat: Re: ryba sola
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le mercredi 12 avril 2006 ŕ 22:45:28, dans <C0633387.11619%mozilla@gazeta.pl> vous
écriviez :
>> ps. bardzo szlachetna rybka
> 2. zawijam w folie aluminiowa - kieszonke, tunel - w kazdym badz razie tak
> by folia od gory nie przywierala do rybki i w jakiejs foremce, naczyniu
> zaroodpornym do piekarnika srednio nagrzanego na 20-25 minut maksymalnie -
> nieraz robie dziurki widelcem z jednej strony w folii zeby byl 'oddech';
> 3. delikatnie wyjmuje lopatka na talerz - ryba jest bardzo krucha, lamliwa.
> Ja podaje z ryzem i cwiartka cytrynki do skrapiania oraz swieza salata ze
> smietana
To taka rybka wlasnie.... Tylko z ryzem, inaczej wszystkie aromaty
przepadaja.
Ewcia
--
Niesz
|