Data: 2006-04-21 21:16:56
Temat: Re: ryz - podstawa zdrowej kuchni
Od: "1.org.pl Member" <3...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Panslavista bla. bla:
> No i woda nie odparowuje, a rozdyma ziarenka ryzu... Wrzatkiem szybciej, a
> proporcje 2:1 na sypka kasze... Ja, prócz soli dodaje tluszcz, dzieki czemu
> ryz jest znacznie smaczniejszy i ladniej wyglada.
No i dochodzimy do sedna. Rakieta nie wystartuje jezeli zamiast
mieszac w garnuku bedziesz biekgal jak Ludwig Van Ghogh w kolorowych
szmatach po posu z prosta diagnoza oblakania wystawiona przez
publiczyn glem wiejski. Tak wiec jedna proponuje nie dodawac ryzu do
soli i masla (tj. tluszczu) albo odwrotnie. Alez ja jestem glodny o
tej porze. Ide spac, ale nie wiem czy usne! "Jam jest
zmartywchwstanie i zycie".
|