Data: 2002-07-16 13:16:03
Temat: Re: schab pieczony
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Magdunia" <m...@k...net.pl> napisał w wiadomości
news:ah14od$8nu$1@flis.man.torun.pl...
>
> "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> wrote in message
> news:ah13vn$4ic$1@news.onet.pl...
> >
> > Użytkownik "Magdunia" <m...@k...net.pl> napisał w wiadomości
> > news:ah13sc$7pf$1@flis.man.torun.pl...
> > > Pieklam 2 razy karkowke... Niby wg przepisu, temperatur ai czas
> zachowane,
> > a
> > > jednak cosik niedopieczona byla.
> > > Co jej moglo sie stac????
> >
> > A ile czasu to było to zgodnie z przepisem?
> No tak okolo 1 godziny na kilogram schabu... Zawsze wychodzilo, a po
> przeprowadzce, w nowej kuchni nie chce ;-(((
A co masz za kuchnię? Jak ją nastawiasz?
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|