Data: 2002-07-16 13:16:10
Temat: Re: schab pieczony
Od: "Magdunia" <m...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> wrote in message
news:ah168k$9rf$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "Magdunia" <m...@k...net.pl> napisał w wiadomości
> news:ah14od$8nu$1@flis.man.torun.pl...
> >
> > "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> wrote in message
> > news:ah13vn$4ic$1@news.onet.pl...
> > >
> > > Użytkownik "Magdunia" <m...@k...net.pl> napisał w wiadomości
> > > news:ah13sc$7pf$1@flis.man.torun.pl...
> > > > Pieklam 2 razy karkowke... Niby wg przepisu, temperatur ai czas
> > zachowane,
> > > a
> > > > jednak cosik niedopieczona byla.
> > > > Co jej moglo sie stac????
> > >
> > > A ile czasu to było to zgodnie z przepisem?
> > No tak okolo 1 godziny na kilogram schabu... Zawsze wychodzilo, a po
> > przeprowadzce, w nowej kuchni nie chce ;-(((
>
> A co masz za kuchnię? Jak ją nastawiasz?
Ogolnie praktycznie taka jak w domu ;-) Czyli piekarnik elektryczny.
Nastawiam tylko i wylacznie termoobieg. I w jednym i w drugim dokq. I na 200
stopni.
I nie wiem ;-((((
Magda
|