Data: 2006-11-10 11:12:47
Temat: Re: schab pieczony
Od: Księżniczka Telimena <c...@W...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
news:wlalos-64F033.09440210112006@news.gazeta.pl...
>> Co zrobić, żeby schab nie był zbyt suchy po upieczeniu? Ile się piecze
>> np. 1
>> kg schabu i w jakiej temperaturze?
>> To jest schab w majeranku, więc obsmażanie go przed pieczeniem chyba nie
>> ma
>> sensu.
>
> A co ma jedno do drugiego?
>
majeranek jak się przysmaży to jest gorzki.
>> Wie ktoś jak to zrobić? szukałam w archiwum, ale żadnej konkretnej
>> odpowiedzi, tylko przepisy.
>
> Jeżeli przeczytasz te przepisy, to znajdziesz odpowiedzi na wszystkie
> swoje pytania,
a schab robaki wyniosą...
Teli
|