| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.internetia. pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "AK" <a...@t...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ser żółty z białego Date: Tue, 9 May 2006 10:18:27 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 22 Message-ID: <e3pj8v$nkg$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <e3d0mk$2vg$1@nemesis.news.tpi.pl> <e3eu50$1js$1@atlantis.news.tpi.pl> <e3eude$2o3$1@atlantis.news.tpi.pl> <e3fedf$c7l$1@atlantis.news.tpi.pl> <e3fg3n$jea$1@atlantis.news.tpi.pl> Reply-To: "AK" <a...@t...pl> NNTP-Posting-Host: bqn14.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1147162720 24208 83.29.81.14 (9 May 2006 08:18:40 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 9 May 2006 08:18:40 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2869 X-RFC2646: Format=Flowed; Response Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:268361 Ukryj nagłówki > Problem grudek występuje głównie w serze "przemysłowym", w domowym | |
Zobacz także