Data: 2002-01-27 00:22:15
Temat: Re: smalec
Od: Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Krzysztof Burmer" <k...@u...com.pl> napisał w wiadomości
news:a2vgu0$lgo$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl...
> Ale do rzeczy. Na przekor zonie zrobilem gulasz na smalcu (ale takim bez
> restauracyjnych dodatkow typu skwarki i przyprawy). Dla mnie bomba!! Zona
> narzekala, stwierdzila, ze gulasze ktore przyzadzalem wczesniej (w domysle
> na oleju) byly lepsze. Ja pozostalem przy swoim - gulasz lepszy jest na
> smalcu i basta. Jak to zwykle bywa prawda pewnie jest po srodku.
Hehe... Ja nie mogę przekonać mamy do zrobienia gulaszu na smalcu. Upiera się,
że nie i nie. :-)
--
Konrad J. Brywczyński "Mijaj zdrów
b...@w...pdi.net Otwarte okna"
www.kjb.w.pl John Irving
UIN:27412398 Hotel New Hampshire
|