Data: 2002-01-06 12:54:35
Temat: Re: sos do makaronu
Od: "Kasia L." <l...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Monisiatko" <M...@i...pl> napisał w wiadomości
news:02010612142730@polnews.pl...
> >
(ciach).
>> gotowaniu. Moze chodzilo o lokalny ostry ser....nie pamietam.
Zapewne o pecorino, ser owczy (czasem z dodatkiem krowiego) produkowany w
wielu regionach, sezonowany- jest pikantny i faktycznie czesto stosowany
zamiast parmezanu.
> W kazdym razie - polski parmezan jest fuj, wloski jest za drogi , wiec
....
> trzeba sobie radzic.
> I moje radzenie poelga na konsekwentnym zastepowaniu go rolada ustrzycka -
I dobrze, ze sobie radzisz, ja w zaden sposob tego nie komentuje:). Chcialam
tylko sprostowac informacje o parmezanie.
Kasia L.
|