Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia sos miodowo-musztardowy do sałaty Re: sos miodowo-musztardowy do sałaty

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: sos miodowo-musztardowy do sałaty

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "czeremcha " <c...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: sos miodowo-musztardowy do sałaty
Date: Mon, 30 Oct 2006 19:58:24 +0000 (UTC)
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 40
Message-ID: <ei5lh0$kjo$1@inews.gazeta.pl>
References: <ei4egu$d53$1@news.onet.pl> <ei4ftm$5fo$1@inews.gazeta.pl>
<ei4ld7$5i2$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: chello084010188035.chello.pl
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1162238304 21112 172.20.26.239 (30 Oct 2006 19:58:24 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 30 Oct 2006 19:58:24 +0000 (UTC)
X-User: czeremcha4
X-Forwarded-For: 172.20.6.165
X-Remote-IP: chello084010188035.chello.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:281756
Ukryj nagłówki

magda <y...@b...pl> napisał(a):

> Wiesz, jakos nie mam w zwyczaju marnowac pieniedzy na ktore ja i moi
bliscy
> ciezko pracuja.

Taaak, ocet, olej i musztarda sa koszmarnie drogie... Choć niektóre potrafią
być.

Ale mi głównie nie o to chodziło. Wiesz, czego chcesz /olej, ocet, musztarda
i miód/. Dlaczego sama nie spróbujesz zamieszać - na swój sposób? Skoro
mieszanie w garach cię nie bawi - to może tego nie rób? Albo kupuj fixy?

> Gdyby wszyscy mieli takie podejscie wydawanie wszelakich
> ksiazek kucharskich mijaloby sie z celem. W koncu wszystkie przepisy
zostaly
> kiedys przez kogos wymyslone i teoretycznie kazdego stac by przy odrobinie
> inwencji stworzyc wlasny przepis.

Pytając sąsiada? A ciebie - używając twoich słów - teoretycznie nie stać na
to, by przy odrobinie inwencji stworzyć własny przepis?

Baw się gotowaniem, próbuj, eksperymentuj - a nie korzystaj z cudzych
gotowców. Zwłaszcza, kiedy wiesz, co chcesz osiągnąć i wiesz, czego do tego
użyć. Bo to mnie najbardziej zdziwiło - pytanie o sos, którego składniki
znasz.

> > Parę postów wcześniej była dyskusja na temat poszukiwania przepisów...

> Piszesz o tym poście w ktorym było kilka linków kulinarnych? Tak sie składa
> że wszystkie te źródła zostały przeze mnie przeszukane i poszukiwanego
> przepisu nie znalazłam. Dlatego zwróciłam się z pomocą do grupy...

Nie, chodziło mi o post "żeberka w glazurze" i irytację "ps". Podzielam jego
opinię. W całości.

Ania

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?