Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia surowka z pora Re: surowka z pora

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: surowka z pora

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!newspeer2.se.telia.net!
se.telia.net!frankfurt1.telia.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!npeer.d
e.kpn-eurorings.net!takemy.news.telefonica.de!telefonica.de!news.tiscali.de!not
-for-mail
From: Kresowiec <i...@t...de>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: surowka z pora
Date: Fri, 12 Nov 2004 12:30:38 +0100
Organization: Tiscali Germany
Lines: 22
Message-ID: <cn2728$9r3$1@ulysses.news.tiscali.de>
References: <cn22re$d11$1@korweta.task.gda.pl>
NNTP-Posting-Host: p213.54.75.137.tisdip.tiscali.de
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Trace: ulysses.news.tiscali.de 1100259208 10083 213.54.75.137 (12 Nov 2004 11:33:28
GMT)
X-Complaints-To: a...@t...de
NNTP-Posting-Date: Fri, 12 Nov 2004 11:33:28 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de-DE; rv:1.4) Gecko/20030619
Netscape/7.1 (ax)
X-Accept-Language: de-de, de
In-Reply-To: <cn22re$d11$1@korweta.task.gda.pl>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:221459
Ukryj nagłówki



Asiunia schrieb:

> Zrobilam wczoraj surowke z pora. Przepis zaczerpniety z Kuchni Polskiej byl
> totalnym niewypalem. Kwasne toto (ketchup, musztarda, sok z cytryny - tak
> stalo w przepisie), do tego pokrojony w talarki por. Byly jeszcze inne
> przepisy, ale z jablkiem (ktorego nie toleruje w zestawie warzywo-owoc) i
> wszedobylskie pieczarki, ktorych nie lubie. Moze ktos ma wyprobowany przepis
> na pora, ale bez dodatku jak wyzejoraz bez pomidora, kukurydzy, salaty
> zielonej, to wszystko u mnie jest niejadalne.
> A.

No to zrob sobie po bisurmansku. Otoz te pohance Turki dziela pora na
wzdloz a nastepnie kroja dosyc szeroko, bo na centymetr. Do tego ogorki,
podobnie w polplastry lub cwiartki, tez na centymetr. Pomidory w czastki
i papryke tez dosyc grubo. Dosyc obficie kropia to sokiem z cytryny i
polewaja oliwa. naturalnie sol i pieprz a niektorzy jeszcze suszona
miete. Ser feta dodaja ale nie widzialem oliwek.

I.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
12.11 mojra
12.11 Kresowiec
12.11 Krysia Thompson
12.11 Krysia Thompson
12.11 Asiunia
12.11 Asiunia
12.11 Paula
12.11 Netka
13.11 Madee
13.11 Kresowiec
13.11 Krysia Thompson
13.11 Kresowiec
13.11 A.L.
13.11 Krysia Thompson
13.11 Kresowiec
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?