Data: 2004-11-12 10:59:42
Temat: Re: surowka z pora
Od: tapta <t...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Asiunia wrote:
> Zrobilam wczoraj surowke z pora. Przepis zaczerpniety z Kuchni Polskiej byl
> totalnym niewypalem. Kwasne toto (ketchup, musztarda, sok z cytryny - tak
> stalo w przepisie), do tego pokrojony w talarki por. Byly jeszcze inne
> przepisy, ale z jablkiem (ktorego nie toleruje w zestawie warzywo-owoc) i
> wszedobylskie pieczarki, ktorych nie lubie. Moze ktos ma wyprobowany przepis
> na pora, ale bez dodatku jak wyzejoraz bez pomidora, kukurydzy, salaty
> zielonej, to wszystko u mnie jest niejadalne.
Por drobno pokrojony z tartą marchewką i śmietaną. Proste i pyszne.
--
pozdrawiam
tapta
GG:4082847
http://skocz.pl/natalka
|