Data: 2004-01-08 19:47:13
Temat: Re: tatar
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marta Kamińska" <m...@m...net.pl> napisał w wiadomości
news:btkbgj$3ac$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> zmielona wolowina
nie zmielina tylko skrobana - żeby nie była naprawdę żadnych włókien...
> do tego pokrojona w kostke mlacebula i ogorek kiszony (tez w kostke)
Osobiście nigdy nie dodawałam ogórka kiszonego, a jak kiedyś jadłąm z
ogórkiem, to mi nie smakowało.
> zoltko, do podprawienia sol, pieprz czarny, maggi
bez maggi, ale za to z łyżką oleju na 100 g mięsa...
--
Joanna, która dawno nie jadła i nie robiła tatara, ale pamięć jeszcze ma
jako tako dobrą...
http://jduszczynska.republika.pl
|