Data: 2004-01-08 20:09:01
Temat: Re: tatar
Od: "Trepczyk Stanislaw" <t...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Zjadłabym tatara, ale tak naprawdę nigdy sama go nie robiłam. Może ktoś
poda
> mi sprawdzony przepis.
> A może jakiś udziwniony?
>
> Kasia
>
>He he .....
po ostatnich awanturach z "wolowina" ( bo tak naprawde z tego delikatnego
mieska robi sie dobry tatar)
sprobowalem kilka razy zrobic z.....lososia.I napisze ,ze takowe "miesko"
jest niezle na ten przysmak.
Reszta to cebylka drobno pokrojona ,ogoreczek kiszony tez drobno
pokrojny,zoltko z jajka sol,pieprz,no i....calosc dobrze wymieszac na
talerzyku i z ( mozna dodac kilka kropli Magi w plynie) dodatkiem pieczywa
skonsymowac.Browarek mile widziany dla SMAKU.
Stanislaw z Gdanska
|