| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Docktor <d...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: udka z kurczaka bez kości (ok 1 kg) co z tego zrobić? Date: Fri, 30 Apr 2004 03:08:43 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 16 Sender: d...@p...onet.pl@ntwklan-62-233-163-106.devs.futuro.pl Message-ID: <c6s921$k6h$2@news.onet.pl> References: <ghekc.579221$Or1.549846@news.chello.at> <c6rsrn$ffjrf$1@ID-213977.news.uni-berlin.de> <c6s033$mus$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: ntwklan-62-233-163-106.devs.futuro.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1083287425 20689 62.233.163.106 (30 Apr 2004 01:10:25 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 30 Apr 2004 01:10:25 GMT User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.6b) Gecko/20031205 Thunderbird/0.4 X-Accept-Language: pl, en-us, en In-Reply-To: <c6s033$mus$1@news.onet.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:200072 Ukryj nagłówki Użytkownik Wojti napisał: | |
Zobacz także