Data: 2007-09-28 22:22:11
Temat: Re: udziec jagnięcy
Od: Ikselka <i...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ewa (siostra Ani) N. pisze:
> Le vendredi 28 septembre 2007 ŕ 23:15:27, dans <fdjr2g$11m$1@atlantis.news.tpi.pl>
vous écriviez :
>
>
>> Tak "en nature"??? Jednak dla osoby pierwszy raz próbującej jagnięciny
>> może to być d.m. mało atrakcyjne smakowo, poza tym mięso jagnięce niby
>> delikatne i smaczne, ale jednak swój zapaszek ma i marynacie się nie
>> oprze - na pewno zyskując
>
> Ludzie kupujacy jagniecine zeby nie czuc jej smaku niech sobie kupia
> kurczaka.
>
> Bedzie mniej problemow.
>
>
Aleś Ty życzliwa dla początkującego amatora jagnięciny :-)
Otóż marynata nie zabija smaku i zapachu, lecz go łagodzi, przy czym
mięso jest o wiele delikatniejsze. Wbrew pozorom - jagnięcina sama z
siebie wcale nie rozpływa się w ustach, jak wielu sądzi.
--
XL wiosenna
====================================================
==========================
Chwilami jestem tu:
http://groups.google.pl/groups/profile?enc_user=eJTu
XQ0AAACUGFDz9PzxwnRUed8hFQkm
|