Data: 2007-09-29 03:40:08
Temat: Re: udziec jagnięcy
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote in message
news:2276439269$20070929002038@ewcia.kloups...
>
> Le vendredi 28 septembre 2007 ŕ 23:15:27, dans
<fdjr2g$11m$1@atlantis.news.tpi.pl> vous écriviez :
>
>
> > Tak "en nature"??? Jednak dla osoby pierwszy raz próbującej jagnięciny
> > może to być d.m. mało atrakcyjne smakowo, poza tym mięso jagnięce niby
> > delikatne i smaczne, ale jednak swój zapaszek ma i marynacie się nie
> > oprze - na pewno zyskując
>
> Ludzie kupujacy jagniecine zeby nie czuc jej smaku niech sobie kupia
> kurczaka.
>
> Bedzie mniej problemow.
Nie należy kupować tryka po seksie - będzie śmierdział tak samo mocno
jak knur, byk, kozioł czy stary chop po paru babach...
A wyżej jest mój przepis - sprawdzony, gdyż w górach jesienią była
baranina do kupienia. Przy pomocy pieczeni z combra przewróciłem
przekonania kulinarne Marudy i pół jej roku na WSP w Rzeszowie.
|