Data: 2008-03-29 12:22:00
Temat: Re: udziec wołowy a rosół
Od: "@nn" <a...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jenni pisze:
>
> PEWNIE, a jeszcze jak dodasz udko z kurczaka lub kawałek indyka -
> cwiartki, lub nawet szyji, bedzie pycha
Co kto lubi - ja wolę sam wołowy.
> Ja osobiscie gotuje rosol z trzech mies, wolowe, drob i wlasnie indyk
> albo kaczka.
1. Wołowina czyli wołowe
2. Kurczak/kura czyli drób
3. Indyk/kaczka czyli ...?
Pozrówki
Ania
--
*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
******* www.madej.master.pl ***** http://aniapelc.blox.pl/html *********
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
|