Data: 2003-08-08 06:05:00
Temat: Re: watrobka raz jeszcze
Od: "Izis_" <i...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> Wazne - watrobke soli sie na koncu bo tak to moze nie zmieknac.
>
> Niestety sosu mietowego nigdy w zyciu nie robilam i jak na razie nie
> zanosi sie zebym zaczela bo jak na razie za mieta nie przepadam :-)
>
>
> --
>
> o
Dzieki walkie! Przynajmniej już wiem jak zrobić wątrobke żeby jej nie zepsuć
:)) Wpadło mi to do glowy po wizycie w Zanku w Niepolomicach i mam straszna
ochote zrobić ją sama. Ale ten sos miętowy to faktycznie czarna magia - nie
mam pojęcia jak go zrobić. Szkoda, że nie lubisz mięty. Moja mama ostatnio
wychodowala sobie w ogrodku i zrobil ami mrozona herbate z prawdziwych lisci
mięty. Czegos podobnego nigdy nie pilam! I w najwiekszy upal ugasila
pragnienie :)
Dzieki za przepis.
Pozdrawiam
Izis_
|