Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia wekowanie mięsa Re: wekowanie mięsa

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: wekowanie mięsa

« poprzedni post
Data: 2004-07-09 13:22:00
Temat: Re: wekowanie mięsa
Od: wiku <s...@r...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki


>> Mięso należy konserwować w temp. 110-115*C przez 50-100 minut.
>> W domowych warunkach jest to praktycznie nieosiągalne
>
>
> zastanawiam sie nad mozliwoscia wykorzystania frytkownicy z termostatem
> i ustawienie termostatu na 115 stopni c.

zapomnialem dodac, ze chodzi o czysto akademickie rozwazania, zmywanie
oleju ze sloika byloby dosc uciazliwe :)))


wiku

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
09.07 JerzyN
09.07 JerzyN
09.07 Katalizator
09.07 Anet
09.07 wiku
09.07 JerzyN
09.07 JerzyN
09.07 JerzyN
10.07 Kot
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6