Data: 2006-04-02 06:03:39
Temat: Re: wok
Od: Jacek Ostaszewski <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
EB napisał(a):
> Czym sie rozni jedzenie smazone na patelni i na woku? warto kupic wok a
> jesli tak to jaki?
>
>
Powinienaś/neś najpierw zjeść coś z woka, zachwycić się tym, i wtedy
kupić. ORyginalny wok nie jest żeliwny, ale mam taki, używm na kuchence
gazowej - działa. Mam też blaszany z IKEI, też do gazu, i też działa.
Ikeowski jest - w pewnym sensie - podróbką oryginału (o oryginale w
archiwum albo w guglu), ale za te pieniądze - można. Te najlepsze (na
czym lepszość polega można by dyskutować i dyskutować, CHińczycy mają
czas) i najprawdziwsze kosztują kilkaset USD.
--
JackOss - a po co mi sygnatura?!
|