Data: 2006-04-02 06:22:53
Temat: Re: wok
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Jacek Ostaszewski" <p...@o...pl> wrote in message
news:e0npf5$k1c$1@atena.e-wro.net...
> EB napisał(a):
>> Czym sie rozni jedzenie smazone na patelni i na woku? warto kupic wok a
>> jesli tak to jaki?
>>
>>
>
> Powinienaś/neś najpierw zjeść coś z woka, zachwycić się tym, i wtedy
> kupić. ORyginalny wok nie jest żeliwny, ale mam taki, używm na kuchence
> gazowej - działa. Mam też blaszany z IKEI, też do gazu, i też działa.
> Ikeowski jest - w pewnym sensie - podróbką oryginału (o oryginale w
> archiwum albo w guglu), ale za te pieniądze - można. Te najlepsze (na
> czym lepszość polega można by dyskutować i dyskutować, CHińczycy mają
> czas) i najprawdziwsze kosztują kilkaset USD.
>
> --
> JackOss - a po co mi sygnatura?!
Kto ma działkę, ogródek, lubi grilować, gotować w kociołku niech wybierze
żeliwny, jedyna wada - ciężki, druga - wymaga opieki, zaraz po myciu trzeba
go na goraco natrzeć olejem jadalnym , aby nie zaszedł rdzą. Woki i patelnie
żeliwne, blaszane, emaliowane można kupić w:
http://www.fide.pl/pl/dom/kuchnia/patelnie_i_woki/
http://www.castmarket.pl/index.php?cPath=77&osCsid=3
586cd57ec41d5e57d79433932d8f493
http://www.zielinski.waw.pl/store/easyshop.cgi?vid=p
veqsrelxsnichhuxspqcjkmlcxrgvhx&com=IT/2&kategoria=3
1
|