Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet.
pl!news.task.gda.pl!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news-spur1.maxwell.s
yr.edu!news.maxwell.syr.edu!news.stealth.net!news.stealth.net!ngpeer.news.aol.c
om!audrey05.news.aol.com!not-for-mail
Lines: 24
X-Admin: n...@a...com
From: l...@a...com (Mikie)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: 30 May 2002 15:45:01 GMT
References: <d...@4...com>
Organization: AOL Bertelsmann Online GmbH & Co. KG http://www.germany.aol.com
Subject: Re: zachodo jedzenio wstręt
Message-ID: <2...@m...aol.com>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:110443
Ukryj nagłówki
> Amen.
> Teraz wez gleboki oddech ...i jeszcze jeden...zamknij
> oczy...wyluzuj...zjedz cos slodkiego....przeszlo???
Zaloze sie, ze Twoja ulubiona scena filmowa to koncowka Pulp Fiction: "Stay
cool baby, stay cool!" ;-)))
> Probowalas roznych gatunkow poledwicy?
> Takiej ktora trzeba dziamgac przez godzine zeby dala sie przelknac i
> taka ktora sie sama "rozplywa" w ustach ?Jezeli nie widzisz roznicy to
> ja wysiadam...
Oryginalna szynka z Parmy tez swoje kosztuje i jest to na pewno cos innego niz
"standard" szynki.
A nawiazujac do poledwicy: ostatnio jadlem w restauracji poledwice wolowa i nie
chcialem uwierzyc, ze to pyszne, soczyste miesko to to samo co podeszwa z
marketu. Ale ta wolowinka kosztowala 60 zl (na oko bylo tego ze 150 gram)
Pozdrawiam
--
Lukasz Madeksza
Department of Computer Sciences
Technische Universitaet Berlin
|