Data: 2007-09-11 22:48:15
Temat: Re: zamarynowany kurczak... co z nim?
Od: "PabloGT" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "San.Francisco" <s...@s...vp.pl>
napisał w wiadomości news:fc73s2$cej$1@news.onet.pl...
>> Całego zamarynowałeś? Respect. :)
>
> [cut]
>
> No chodzi przeciez o filety z kurczaka (piersi kurczaka).
> Na spaghetti - siekam to w mikserze, do potrwki - kawalki.
> Ale mi si to juz znudzilo ;P
>
> Mysle wlasnie o czyms ciekawszym.
Zrób ognisko, pod koniec wypalania drewna wrzuć tego kuraka zawinietego w
folie (al)do ognicha i przykryj popiołem można nad nim utrzymywać niewielki
ogień za jakiś czas (zależy od ogniska) wyjmujemu kuraka, zazwyczaj folia
zabiera skórkę ( no i dobrze bo nieraz w pióra leci) ale reszyta jest pycha
PabloGT
|