Data: 2006-02-10 15:42:47
Temat: Re: zotarella
Od: Waldemar Krzok <w...@c...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
notujaca wrote:
> in article dsi8v3$sn8$...@n...news.tpi.pl, Anet at a...@a...pl wrote on
> 10/02/2006 15:43:
>
>
>>>zakupiłem zotarrella serek w wodzie w woreczku
>>>i nie wiem co dalej
>>>
>>
>>Pomidor i bazylia do tego
>
>
> I troche oliwy. Bardzo dobry jest też ten zestaw wzbogacony o awokado mmmm.
> Tylko wtedy do oliwy dodaje trochę octu i soku z cytryny, ew. musztardy i z
> tego robi się taki sosik. Zagryzać swieżym pieczywem albo grzankami,
> posmarowanymi pesto :-)
>
>
pomidor, bazylia (świeża) i ocet balsamico, ale dobry. Czasami robię coś
takiego na kolację. Do tego można jeszcze wziąć ogórki. Co czasami
jeszcze na talerzu ląduje to feta i/lub cottage cheese (ten w granulkach).
Waldek
|