Data: 2003-07-31 10:17:57
Temat: Re: zrobilam golonke w piwie i pytam
Od: "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "dżdżownica" <d...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bgapin$c0j$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > To "Godmother" to w podziekowaniach za ksywke?
> No chyba teraz się nie wyprzesz że stworzyłaś dżdżownicę?
Nie stworzylam a skatalogowalam.
> A kulinarnie mam pytanie, jak oceniasz golonke tylko gotowaną w takim
> roztworze, jaki podałaś?
Tzn. bez piecenia? Hmm... nie kosztowalam, ale nie wyglada to zbyt
apetycznie. Samo mieso (ta chudsza czesc) pewnie jest dosc smaczna, jezeli
ktos lubi mieso "jak z zupy", natomiast skorka i tluszcz wymaga IMO
upieczenia, no i piwa. Marynowanie tez zasadniczo nadaje smak miesu.
--
Pozdrawiam,
Ania Godmother Ladorucka ;)
Jak mozna krotko opisac, co to jest pyszny smak dobrych potraw? To kaloria!
/Garfield/
|