Data: 2006-02-02 19:25:50
Temat: Rezultat!
Od: medea <e...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
Zrobiłam w mikserze, wyrastało może nie 5 godzin, a niecałe 4, dodałam
tej felernej skórki własnej roboty i... wyszło pyyycha! Pięknie wyrosło,
jest puszyste i ma śliczny złoty kolor. Kruszonka mi się nie udała przez
gapiostwo, bo zamiast 25dag mąki dałam 250dag i coś mi się nie chciało
lepić ;-). Więcej masła niestety nie miałam, żeby wyrównać różnicę, więc
odpuściłam sobie tę kruszonkę.
Zajadam się ciepłym drożdżowym ciastem, mimo że podobno niezdrowe i
popijam winko, to przynajmniej zdrowe jest :-).
Pozdrawiam
Ewa
PS. Przepis wpiszę jutro, bo już dziś mi się nie chce. Przepraszam, bo
zdaje się, że był ktoś zainteresowany.
|