Data: 2003-06-02 21:47:40
Temat: Sos czosnkowy do miesa - jak?
Od: "DC" <d...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam,
nie bede ukrywal ze jestem nowy na tej grupie wiec witam wszystkich i od
razu pytam. Ostatnio mialem przyjemnosc zjesc danie z knajpki najogolniej
rzecz ujmujac sluszny kawal pieczonego miesiwa okraszony pysznym sosem
czosnkowym.
Sosik mi bardzo posmakowal i chcialbym cos takiego wyprodukowac ale nie za
bardzo wiem jak. Moze ktos z grupowiczow zna przepis na sos czosnkowy
nadajacy sie do pieczonego miesa (ten ktory spozywalem byl w kolorze
zblizonym do zoltego, konsystencji przypominajacej smietane ale na pewno nie
byla to smietana z czosnkiem czy jakis jogurt naturalny - to mialo tylko
zblizona konsystencje). Byc moze ktos bedzie znal przepis i zechce sie
podzielic - mam nadzieje ze nie otrzymam porady takiej jak w poscie "jak
zrobic panierke...", ktorej udzielil niejaki walkie! (nie zebym sie od razu
czepial) :). Pozdrawiam!
D.C.
|