| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "TomekD" <t...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Szklistość kapusty kiszonej na ciepło - jak ? Date: Tue, 20 Dec 2005 22:25:47 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 16 Message-ID: <do9sss$i1g$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: alw126.internetdsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1135113949 18480 83.17.52.126 (20 Dec 2005 21:25:49 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 20 Dec 2005 21:25:49 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670 X-Sender: LL8rFwBQ6osYHa2hkDr5Bz1oJ7rBOBKw X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:256378 Ukryj nagłówki Zdarzyło mi się jeść kapustę kiszoną na ciepło która była przezroczysta, inaczej | |
Zobacz także