następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "bodzio" <b...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: fasolka wyszła troche gorzkawa jakby cierpka Date: Wed, 28 Mar 2007 18:20:31 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 14 Message-ID: <eue4kf$ok$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 82.139.21.128 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1175098831 788 82.139.21.128 (28 Mar 2007 16:20:31 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 28 Mar 2007 16:20:31 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3028 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3028 X-User: slawas2001 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:294085 Ukryj nagłówki Witam, gotowałem 1wszy raz fasolke i czuć było na podniebieniu cos |
Zobacz także