Data: 2007-03-28 22:55:53
Temat: Re: fasolka wyszła troche gorzkawa jakby cierpka
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> wrote in message
news:8953363505$20070329004413@ewcia.kloups...
>
> Le jeudi 29 mars 2007 ŕ 00:38:26, dans <eueqos$9vr$1@inews.gazeta.pl> vous
écriviez :
>
> >> Jeśli sól to już bez kostki. Jeśli kostka, to bez soli.
> >>
>
> > a tak wogóle to nie orientujecie sie co ma w sobie kostka rosołowa? z
tego
> > co widze w necie to sól, jakies warzywa i do tego czosnek i przyprawy,
hm...
> > tylko które przyprawy?
>
> Sol i glutaminian, oraz glutaminian i sol. Oraz resztki pietruszki lub
> marchewki (czasami...)
I hydrolizat białkowy i tłuszcz zwierzęcy - niekoszerne...
|