Data: 2003-10-02 20:34:58
Temat: fondue - pytanie techniczne
Od: Magdalena Potocka <m...@n...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
no właśnie. w prezencie ślubnym dostałam zestaw do fondue i mam problem.
instrukcja jest w nieidentyfikowalnym dla mnie języku a przy tym... jest
jakoś dziwne.
czy fondue to nie jest potrawa z żółtego sera, białego wina itd.?
wydawało mi się, że tak, ale to mi nie pasuje (choć potwierdzają to
przepisy w archiwum grupy). naczynko jest niewielkie, nie wyobrażam
sobie rozpuszczania w nim sera. do tego jakieś metalowe szpikulce...
na pewno się z tym spotkaliście, powiedzcie mi, jak się do tego cuda w
ogóle zabrać? czym to się opala? do czego służą o szpikulce? o przepisy
się nie martwię, w archiwum jest sporo, ale po prostu boję się popsuć.
z góry dzięki
--
Magda
|