następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: Tomek <a...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: jak długo należy gotować Date: Sun, 09 Nov 2008 10:11:53 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 2 Message-ID: <gf69gj$9i8$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: rj.ists.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1226221907 9800 87.239.216.29 (9 Nov 2008 09:11:47 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 9 Nov 2008 09:11:47 +0000 (UTC) X-Sender: 3OeRT6o6uDaHBYaBfGQsd/JZDVjEvX/P User-Agent: Thunderbird 2.0.0.17 (Windows/20080914) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:316787 Ukryj nagłówki Jak długo gotuje się brukselkę w osolonej wodzie, żeby była nierozgotowana? |
Zobacz także