| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!wsisiz.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfe ed.atman.pl!.POSTED!not-for-mail From: "yapann" <y...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: kiszenie a kwaszenie Date: Wed, 27 Jul 2011 11:12:33 +0200 Organization: ATMAN - ATM S.A. Lines: 12 Message-ID: <j0okoq$t2e$1@node2.news.atman.pl> NNTP-Posting-Host: 89-76-4-236.dynamic.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: node2.news.atman.pl 1311757914 29774 89.76.4.236 (27 Jul 2011 09:11:54 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 27 Jul 2011 09:11:54 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Importance: Normal X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 14.0.8089.726 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V14.0.8089.726 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:337135 Ukryj nagłówki przeczytałam, że podukty kwaszone nie przechodzą fermentacji mlekowej wcale | |
Zobacz także