Data: 2004-12-22 18:23:51
Temat: krolewiec
Od: "walkie!" <w...@w...wroclaw.net.com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kojarzycie to ciasto? Na pewno tak! Na wszelki wielki podam linka
http://tinyurl.com/7xcdy
No i ja upeiklam te 3 placki, juz przy wyrabianiu mialam dziwne opory bo
strasznie duzo suchych skladnikow a stanowczo malo miekkich. Ale ok, po
jakis 40 minutach wyrobilam to ciasto. Potem walkowanie, kolejne 20
minut meki. No i wkladam do pieca. Pierwsza zagadka ile piec i w jakiej
temperaturze. Wstawilam na 170 stopni na 30 minut. Wyciagam, skubnelam
kawalek smaczne ale...ale ono jest sztywne jak deska i nie wyobrazam
sobie tego kroic jak nie zmieknie...i teraz pytanie...czy ono zmieknie?
Help bo nie wiem czy mam od nowa piec czy jaki pieron?
--
* Justyna - walkie!
* http://walkie.cegla.art.pl & http://shanties.art.pl
* http://www.grupa.szantymaniak.pl/?walkie!
* Nawet ząb bywa wstawiony!
|