Data: 2005-02-28 18:26:51
Temat: kurczaka po seczuańsku zrobiłam :\
Od: Kruszyzna <k...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Oto link do potrawy:
http://kobieta.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,37725846
,P_KOBIETA_PRZEPISY.html
No nie wiem, nie wiem. Mi nie smakowało. Mężowi wprost przeciwnie. Robiłam
dokładnie według przepisu i moim zdaniem jest tam za dużo sosu sojowego i
dla odmiany za mało octu. Cukier też bym wywaliła. Zapachu sosu sojowego
jednak nie lubię. Całość miała - jak dla mnie - smak raczej zniechęcający
do dalszych eksperymentów. Czy ktoś już robił tego kurczaka i ma podobne
odczucia? Jeśli nie, to jestem w stanie się pogodzić z myślą, że to raczej
ja coś namieszałam :)
Krusz.
--
Kruszyna
#GG 3084947
"Primum non stresere..."
|