Data: 2004-04-28 19:54:12
Temat: [opis]Udziec z indyka, czyli rady Dobrych Cioci...
Od: "likaon" <l...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kolejne podejście do udźca z indyka.
Polegam na dobrych radach Dobrych Cioci, czyli Joanny Dulszczyńskiej i
Madmuazel Nieszkowskiej i zostawiam czosnek do pieczenia - - oczywiście
zgorzkniał w trakcie pieczenia - czyni mięso zbyt wytrawnym. Ja to lubię,
moi Najbliżsi NIE!
Teraz była sesja w jednym smaku. Żadna "perfumeria". Mięso posolone posypane
przyprawami (czy jak to teraz koryfeusze piszą - otulone), w środku ser
rokpol z kilkoma rodzynkami.
Nie! To nie tędy droga. Poprzednio w natłoku smaków mięso było bardziej
szlachetne.
likaon
|