następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Nixe" <n...@n...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: przechowywanie surowego ciasta drożdżowego Date: Tue, 20 Mar 2012 12:55:04 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 10 Message-ID: <jk9qs9$eve$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 87-205-4-174.ip.netia.com.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1332244170 15342 87.205.4.174 (20 Mar 2012 11:49:30 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 20 Mar 2012 11:49:30 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5931 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931 X-User: robitussin X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:343920 Ukryj nagłówki W jaki sposób przechowujecie (o ile w ogóle) surowe ciasto drożdżowe, takie |
Zobacz także