|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Tomasz Dajczak <k...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak Date: Sun, 17 Apr 2005 14:13:38 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 32 Sender: k...@p...onet.pl@dial-2804.wroclaw.dialog.net.pl Message-ID: <d3tjfp$61f$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: dial-2804.wroclaw.dialog.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1113739577 6191 62.87.143.244 (17 Apr 2005 12:06:17 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 17 Apr 2005 12:06:17 GMT User-Agent: Mozilla Thunderbird 0.8 (Windows/20040913) X-Accept-Language: en-us, en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:237375 Ukryj nagłówki Pichcąc dzisiaj niedzielny obiad postanowiłem odświeżyć oklepanego do |
Zobacz także